måndag

Måndagen har idag bestått av att vakna och sedan åka iväg på ett grymt Bodyattack pass. Men då jag hoppade frukosten för att få sova lite längre imorse resulterade detta givetvis i att efter hälften av tiden på passet orkade jag typ nada. Så typiskt! Menmen, nu har jag lärt mig en läxa :)
Efter detta har jag spenderat min dag i Ucklum nu när jag är ledig. Skönt att vara där och mysa med Christians hundar!
Han har fyra stycken och en av dom har ni redan sett, min lilla Dino. Han är "näst" yngst av alla hundar, tror han är 2 eller 3 år bara.

Men nu sitter jag i Sundahallen och kollar på Christians träning. Längtar tills den är slut så vi kan åka hem till han igen och äta mat, haha..

LOVE

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3903451/images/2012/pic_5060a4ffddf2b375720009fb.jpg" class="image">


åh underbara lilla Dino, min ögonsten!!


cupcake

Gårdagens test bakelse till pappas födelsedag imorgon, lördag. Mer bilder kommer förmodligen upp imorgon för nu tar jag helg! (eller ah, "jobbhelg" då kag jobbar fredag, lördag och söndag...)


-

onsdags mys i soffan i väntan på Christians mammas OTROLIGT goda köttfärssoppa och sedan en tripp för att se innebandy.

Vet inte om man kan kalla mig för "top model freak" men på något vänster lyckas jag alltid kolla på tv precis när det börjar, haha...


Gårdagens syssla


 
Som rubriken säger så var detta gårdagens sysselsättning. Första gången jag någonsin gör en cupcake och som jag använder en sprits och dekorerar en bakelse. Faktiskt riktigt nöjd. Och gott var det också!!
Men som tur är så blev det träning också efter en sån god bakelse. Jag var på realeasen av Bodycombat och det var GRYMT! Alla borde testa detta grymt roliga men jobbiga kampsports inspirerande passet :)
 
Dagen idag är inte så mycket att hänga granen. Skall in till Mölnlycke ikväll med min prins och hans moder och kolla Pixbo, det skall dock bli roligt :) Sedan väntas jobb och träning resten av veckan (förutom lördag, thank god!) men money är money. 
 
LOVE
 

jag saknar min "amerikanska" vän <3


Min Helg


 
Nja, detta var kanske inte riktigt min helg men önska kan man ju... Detta är från Augusti 2010 då jag fick med mig Mormor och Morfar till Tunisien, Djerba i en vecka. Hur mysigt som helst! Och vädret var verkligen på topp. Saknar den resan. Den blev av pågrund av att jag hade fått sommarjobb på ICA och jobbat heeeeela sommaren och inte fått en enda dag på stranden (okej pengar, visst) men ändå, lite sol och värme vill man ha. Så jag ringde Mormor och Morfar och frågade om dom ville åka med på en sista minuten och det ville dom. Trevligt!
 
Anyway, lovade att berätta om min "lediga" helg. Fredagen spenderades först hos frisören. Slingade och toppade håret bara. Sedan på kvällen blev det träning och mys hos min corazon.
Lördagen bestod av pannkaksfrukost, (mums!!) och innebandy. Min pojkvän spelade träningsmatch mot Mellerud/Lockedrud. Vann med 9-3. Sedan på kvällen träffade jag Sara, Sofia och Emelie en stund innan jag åkte hem till min corazon igen.
Igår, söndags, hände inget speciellt. Körde corazon till den andra träningsmatchen denna helg och sedan vidare till jobbet. Stängde, vilket menas att man jobbar 17-23.15, och sen kröp jag ner bredvid älsklingen.
 
Sådär, kort och långtråkigt men ändå något. Nu väntas ett Bodyattack pass innan jobb 14-19!
LOVE

160912

Dåligt med bloggandet men har man en helt ledig helg så prioriterar jag den lite mer faktiskt :)

Talk later!


130912

Nytta framför nöje!


GE MIG


110912

Ligger hemma hos min andra hälft nu och soffmyser till världens bästa serie - Supernatural. Så himla bra är den!
Dock så är inte Christian hemma så jag får mysa med en av hans hundar (han har fyra stycken!!) som heter Alvin :)

Skall snart åka in till Stenungsund och plocka upp Anna så skall vi vidare ner till Sportlife och köra lite Bodycombat idag. Kul! Har redan bokat in mig på releasen nästa tisdag!
Sen blir det raka vägen tillbaka för mys igen. Vi sover nästan alltid hos mig pga att Christians jobb ligger så nära mitt hem vilket gör att det blir nästan dubbelt så mysigt varje gång vi är hos honom :)


Back on track

ÄNTLIGEN tillbaka. Och det har jag min fina vän Linnea Moberg och tacka!

Som ett bra avslut på dagen utan någon stor summering tar mig nu en PW. Härligt! Imorgon är det Bodycombat som gäller :)


WELCOME TO MY NEW BLOG


RSS 2.0